Pedicure
Uw voeten dragen u uw hele leven, waarom zou u ze niet verzorgen op die manier waar ze recht op hebben, u heeft er zelf veel profijt van. Heeft u last van eelt, likdoorns, ingegroeide nagels of wilt u uw voeten er verzorgd uit laten zien dan is een pedicure behandeling hiervoor de juiste keus. U loopt hierna weer heerlijk, als u dit elke 6 weken bij houdt dan voorkomt u klachten en uw voeten zullen u hier dankbaar voor zijn.
Het is natuurlijk wel belangrijk om na een behandeling het advies van uw pedicure op te volgen en regelmatig terug te komen voor het onderhoud van uw voeten.

Tip: Draagt u s.v.p.  altijd slippers in openbare gelegenheden dit voorkomt mycosenagels (schimmelnagels).

Er zijn geen vergoedingen meer mogelijk bij mij door verzekeringen voor uw pedicure behandelingen. Bent u diabeet of heeft u reuma dan verwijs ik u graag door naar een medisch pedicure.

Ik krijg regelmatig de vraag of ik ambulant werk maar dat is helaas niet mogelijk.

French Pedicure
Een absolute topper voor de verzorging van uw voeten, french pedicure, een wit randje op de teennagels. Dit doen wij met een speciale verf waarbij het voordeel is dat u er ca. zes weken plezier van heeft en u dit zelf heel gemakkelijk kunt verwijderen. Eventueel worden de nagels naar wens versierd met strasssteentjes, glitters e.d. Dit staat super verzorgd voor de zomer  en natuurlijk leuk als u op vakantie richting het mooie weer gaat. Een French pedicure behandeling is alleen mogelijk i.c.m. een pedicure behandeling.