Voor een heerlijke gezichtsbehandeling kunt u ook bij ons terecht, zowel voor dames als heren. U kunt kiezen uit een kleine of complete behandeling. De behandeling is eventueel uit te breiden met een rug/nekmassage, voetreflexmassage, hotstonemassage, pedicurebehandeling alles is mogelijk.

Voor de jeugd t/m 18 jaar gelden gereduceerde prijzen (zie prijslijst)

Lookx fast update:
Reinigen, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker,dagcrème.

Lookx Treatment: (treatment aangepast op uw huidtype):
Huidanalyse met de Lookx skinanalyzer, reinigen, peeling, epileren wenkbrauwen, dieptereiniging, verwijderen huidonzuiverheden, massage gezicht, schouders en decolleté, masker en afsluitend een heerlijke crème.

Wij werken met de producten van Lookx skincare, deze zijn dierproefvrij, vrij van parabenen en minerale olien. De producten van Lookx zijn bij ons verkrijgbaar. Indien u bij ons kiest voor een heerlijke huid verbeterende schoonheidsbehandeling en om de vier tot zes weken een behandeling ondergaat en daarnaast de juiste Lookx producten voor thuis gebruikt behaalt u het beste resultaat.

U kunt bij ons ook terecht voor kleine cosmetische behandelingen zoals o.a. wenkbrauwen en wimpers verven en/of harsen, henna brows, lashlifting.