Per 1 februari 2023 neemt Marianne geen nieuwe klanten meer aan. U kunt terecht bij Corine van C-Skincare, zij bevindt zicht in hetzelfde pand van Beautysalon Hollands Kroon 06-28432822

Voor een heerlijke gezichtsbehandeling kunt u ook bij ons terecht, zowel voor dames als heren. U kunt kiezen uit verschillende resultaatgerichte behandelingen in diverse tijden afhankelijk hoeveel tijd u heeft zonder resultaat verlies.

De behandeling is eventueel uit te breiden met een rug/nekmassage, voetreflexmassage, lichaamspakking, pedicurebehandeling alles is mogelijk. Bekijk de prijslijst voor alle mogelijkheden.

Voor de jeugd t/m 18 jaar gelden gereduceerde prijzen (zie prijslijst)

Wij werken met de producten van LOOkX skincare, deze zijn dierproefvrij, vrij van parabenen en minerale oliën. De huidverzorgingsproducten en make-up van Lookx zijn bij ons verkrijgbaar. Indien u bij ons kiest voor een heerlijke huidverbeterende schoonheidsbehandeling en om de vier tot zes weken een behandeling ondergaat en daarnaast de juiste LOOkX producten voor thuis gebruikt behaalt u het beste resultaat.

U kunt bij ons ook terecht voor kleine cosmetische behandelingen zoals o.a. wenkbrauwen en wimpers verven, epileren, harsen, lashlifting.

Dag make-up na een behandeling is mogelijk indien u dit van tevoren aangeeft.