imagesCA0UHZTFReiki is een uit Japan afkomstige geneeswijze. Het betekent letterlijk “Universele Levens energie”. Rei betekent de energie buiten en Ki betekent de energie binnen in je. Als deze twee in balans zijn voel je je goed en zit je lekker in je vel. Dit voel je zelf, maar dit straal je ook naar buiten toe uit.

Reiki is een eeuwenoude techniek om d.m.v. handoplegging energie door te geven aan jezelf en bij anderen. (dit gaat door de kleding heen)

Deze energie heeft een helende werking bij lichamelijke klachten, maar ook bij geestelijke of emotionele pijnen. Tijdens de behandeling stroomt de helende energie  van de gever naar de ontvanger. De energie werkt helend, ontspannend, krachtgevend, ontgiftend, geeft energie, heft emotionele blokkades op, helpt onverwerkte ervaringen te verwerken, bevordert de geestelijke balans en helpt je om meer in contact met je gevoel te komen.

 

Magnetiseren (tekst wordt nog toegevoegd)

Magnetiseren is een alternatieve, spirituele geneeswijze. Ook wel handoplegging of strijken genoemd. De magnetiseur geeft helende energie door. Het is niet de energie van de magnetiseur zelf maar energie van boven.  Je bent een doorgeefluik van genezende energie, gekanaliseerde energie genoemd. Magnetiseren mag nooit een reguliere behandeling vervangen, magnetiseurs zijn geen artsen.

Magnetiseren kan bij alle voorkomende klachten helpen, zowel geestelijke als lichamelijke.