Informatie permanente make up:

U kunt bij mij terecht voor permanente make up voor een eyeliner en Ombre wenkbrauwen (foto’s volgen)

Ik heb mijn opleiding gevolgd en geslaagd bij de academie voor permanente make up bij Irma Hulscher in Almere.

Maart 2020 heb ik de opleiding gevolgd en geslaagd bij Dutch Art Avenue voor Ombre Brows dat was hetgene waar ik naar op zoek was. Ik zet dan ook geen hairstrokes meer alleen Ombre brows en eyeliners.

Bij Beautysalon Hollands Kroon wordt permanente make up in twee behandelingen gezet. Het mooiste resultaat wordt namelijk verkregen door in laagjes te werken, dit kost iets meer tijd maar geeft een veel mooier resultaat en u zult langer plezier hebben van uw permanente make up.

Eten en drinken tijdens het zetten van permanente make up is niet toegestaan evenals filmen, bellen, of foto’s maken.

Bij het zetten van een eyeliner kunt u vijf dagen geen lenzen dragen. U mag alleen steriel water gebruiken en  geen zoutoplossing! Bij het langdurig dragen van harde lenzen, in combinatie met siliconenvloeistof kan het zijn dat de eyeliner niet goed zal pakken. Dit komt doordat de siliconen in de vloeistof ook in de huid gaan zitten.

Eyeliner kan en heeft na de behandeling oppervlakkig pigment wat verdwijnt en na een paar dagen meer vervaagt . Een eyeliner zal meer vervagen dan wenkbrauwen omdat het een vochtiger gebied is. Na de nabehandelingen zal de kleur echter wel langer blijven zitten dan bij wenkbrauwen

Waar u rekening mee moet houden:

7 dagen niet nat maken

4 dagen niet sporten.

4 weken geen sauna of zonnebank.

Infralash: dit is een fijn lijntje tussen de wimpers, zo lijkt het alsof u op een natuurlijke manier een vollere wimperaanzet heeft.

Eyeliner: een perfecte oplossing voor diegene die elke dag sprekende ogen wil hebben zonder daar moeite voor te doen.

Bij de eerste afspraak worden uw wensen besproken, u mag ten alle tijden een gratis intake gesprek aanvragen (max. 30 min) en daarna besluiten of u de pmu bij mij wil laten zetten.

Er dient maximaal twee maanden tussen de behandelingen te zitten voor de volgende afspraak. De vervolg afspraak wordt direct geboekt en voor alle permanente make up behandelingen geldt dat het gehele bedrag bij de eerste afspraak moet worden voldaan.

Permanente make up blijft ongeveer 9 maanden tot 1,5 jaar zitten en soms zelfs langer na het voltooien van de gehele behandeling, daarna is een nabehandeling nodig indien dit niet gebeurd zal de permanente make up op een natuurlijke manier uit de huid verdwijnen.