Informatie permanente make up:

U kunt bij mij terecht voor permanente make up voor een eyeliner en wenkbrauwen.

Ik heb mijn opleiding gevolgd bij de academie voor permanente make up bij Irma Hulscher in Almere.
Bij Beautysalon Hollands Kroon wordt permanente make up in twee behandelingen gezet en soms is een derde behandeling nog nodig. Het mooiste resultaat wordt namelijk verkregen door in laagjes te werken, dit kost iets meer tijd maar geeft een veel mooier resultaat en u zult langer plezier hebben van uw permanente make up.

Eten en drinken tijdens het zetten pmu is niet toegestaan evenals filmen, bellen of foto’s maken.

Bij het zetten van een eyeliner kunt u vijf dagen geen lenzen dragen. U mag alleen steriel water gebruiken en  geen zoutoplossing! Bij het langdurig dragen van harde lenzen, in combinatie met siliconenvloeistof kan het zijn dat de eyeliner niet goed zal pakken. Dit komt doordat de siliconen in de vloeistof ook in de huid gaan zitten.

Eyeliner kan en heeft na de behandeling oppervlakkig pigment wat verdwijnt en na een paar dagen meer vervaagt . Een eyeliner zal meer vervagen dan wenkbrauwen omdat het een vochtiger gebied is. Na de nabehandelingen zal de kleur echter wel langer blijven zitten dan bij wenkbrauwen.

Op de dag zelf mag u niet sporten.

Vermijd alcohol

Niet zwemmen in zwembad of in zee.

Infralash: dit is een fijn lijntje tussen de wimpers, zo lijkt het alsof u op een natuurlijke manier een vollere wimperaanzet heeft.

Eyeliner: een perfecte oplossing voor diegene die elke dag sprekende ogen wil hebben zonder daar moeite voor te doen.

Bij de eerste afspraak worden uw wensen besproken, u mag ten alle tijden een gratis intake gesprek aanvragen (max. 30 min. en daarna besluiten of u de pmu bij mij wil laten zetten.

Er dient maximaal twee maanden tussen de behandelingen te zitten voor de volgende afspraak. De vervolg afspraak wordt direct geboekt en voor alle permanente make up behandelingen geldt dat het gehele bedrag bij de eerste afspraak moet worden voldaan.

Permanente make up blijft ongeveer 1 tot 1,5 jaar zitten na het voltooien van de gehele behandeling, daarna is een nabehandeling nodig indien dit niet gebeurd zal de permanente make up langzaam vervagen op een geheel natuurlijke manier.

Nabehandeling:
Na de behandeling krijgt u een nabehandelingsformulier mee waarin staat hoe u de behandelde huid moet verzorgen de dagen na uw behandeling. U dient de behandelde huid vijf dagen droog te houden. Het is belangrijk voor het mooiste resultaat en behoud van de pmu dat u deze regels opvolgt.

De foto’s zijn net na het zetten van de pmu gemaakt, zo donker blijft het niet maar wordt uiteindelijk een natuurlijke eyeliner of wenkbrauw. Wing eyeliners zet ik niet.

Permanente make up afspraken zijn niet online te boeken. Bel of mail naar 0625341424 of beautysalonhollandskroon@hotmail.nl.