Informatie permanente make up:

De GGD keuring van de salon is rond en de vergunning is binnen. U kunt bij mij terecht voor permanente make up voor een eyeliner en wenkbrauwen.

Ik heb mijn opleiding gevolgd bij de academie voor permanente make up bij Irma Hulscher in Almere.
Bij Beautysalon Hollands Kroon wordt permanente make up in drie behandelingen gezet (soms in twee). Het mooiste resultaat wordt namelijk verkregen door in laagjes te werken, dit kost iets meer tijd maar geeft een veel mooier resultaat en u zult langer plezier hebben van uw permanente make up.

Infralash: dit is een fijn lijntje tussen de wimpers, zo lijkt het alsof u op een natuurlijke manier een vollere wimperaanzet heeft.

Eyeliner: een perfecte oplossing voor diegene die elke dag sprekende ogen wil hebben zonder daar moeite voor te doen. Er zijn verschillende soorten eyeliners mogelijk.

Bij de eerste afspraak worden uw wensen besproken, u mag ten alle tijden een gratis intake gesprek aanvragen (max 15 min.) en daarna besluiten of u de pmu bij mij wil laten zetten.

Er dient minimaal 4-6 weken tussen de behandelingen te zitten voor de volgende afspraak. De vervolg afspraken worden direct geboekt en voor alle permanente make up behandelingen geld dat het gehele bedrag bij de eerste afspraak moet worden voldaan.

Permanente make up blijft ongeveer 1 tot 1,5 jaar zitten na het voltooien van de gehele behandeling, daarna is een nabehandeling nodig indien dit niet gebeurd zal de permanente make up langzaam vervagen op een geheel natuurlijke manier.

Nabehandeling:
Na de behandeling krijgt u een nabehandelingsformulier mee waarin staat hoe u de behandelde huid moet verzorgen de dagen na uw behandeling. U dient de behandelde huid drie dagen droog te houden. Het is belangrijk voor het mooiste resultaat en behoud van de pmu dat u deze regels opvolgt.

De foto’s zijn net na het zetten van de pmu gemaakt, zo donker blijft het niet maar wordt uiteindelijk een natuurlijke eyeliner of wenkbrauw. Wing eyeliners zet ik niet.

Meer informatie wordt nog toegevoegd of bel of mail naar 0625341424 of beautysalonhollandskroon@hotmail.nl.