Marianne Dirksen

Beautysalon Hollands Kroon

Mijn naam is Marianne Dirksen, eigenaresse van Beautysalon Hollands Kroon en werkzaam in de salon als o.a. permanente make up specialist, schoonheidsspecialiste en pedicure. En tevens mama van een lieve en stoere zoon van negen jaar.  Na jaren diverse opleidingen gevolgd te hebben naast mijn vaste baan ben ik jaren geleden geleidelijk aan voor mezelf begonnen met voetreflexzonemassage te geven in een salon aan huis. Van daaruit na ruim 10 jaar met veel plezier een salon aan huis gehad te hebben waar ik altijd al veel verschillende soorten behandelingen gaf wilde ik mijn grenzen verleggen en ontstond twee jaar geleden het idee om mijn salon naar een pand te verhuizen en een compleet aanbod aan te bieden in Breezand omdat er in Breezand geen salon is waar u terecht kunt voor een volledig aanbod.
Nu twee jaar later en veel ervaring rijker heb ik besloten om dit jaar mijn Beautysalon Hollands Kroon naar een nog groter pand te verhuizen aan de Zandvaart 47a, een groter pand, een betere locatie en beter geschikt voor de doeleinden die ik voor ogen heb.

U kunt mij persoonlijk benaderen via beautysalonhollandskroon@hotmail.nl

In de schoonheidssalon werken wij met het dierproefvrije professionele huidverbeterende merk van LOOkX.  Vanaf heden zijn de behandelingen in tijd te boeken vanaf 45, 60, 90 en 120 minuten. Dit is zonder resultaat verlies, maar gezien de huidige maatschappij waarbij iedereen het druk heeft kunt u een behandeling kiezen waar u op dat moment tijd en zin in heeft.

Ook voor make-up van LOOkX kunt u bij ons terecht.

https://www.youtube.com/watch?v=mV1hlx_6S5c