Schoonheidssalon Hollands Kroon

Mijn naam is Marianne Dirksen, eigenaresse van Beautysalon Hollands Kroon en werkzaam in de salon als o.a. schoonheidsspecialiste en pedicure. En tevens mama van een lief zoontje van vijf jaar. Na jaren diverse opleidingen gevolgd te hebben naast mijn vaste baan ben ik jaren geleden geleidelijk aan voor mezelf begonnen met voetreflexzonemassage te geven in een salon aan huis. Van daaruit na ruim 10 jaar zonder vaste baan met veel plezier een salon aan huis gehad te hebben waar ik altijd al veel verschillende soorten behandelingen gaf wilde ik mijn grenzen verleggen en ontstond het idee om mijn salon naar een pand te verhuizen en een compleet aanbod aan te bieden in Breezand omdat er in Breezand geen salon is waar u terecht kunt voor een volledig aanbod. Binnen een paar maanden is dat gelukt en kunt u nu voor een compleet aanbod bij ons terecht in een salon waar iedereen welkom is.

De massages draag ik nu graag over aan mijn collega Els en de manicures aan nagelstyliste Tirza en zelf ga ik me richten op o.a. permanente make up en blijf de pedicure en schoonheidsbehandelingen uitvoeren. In de vakantieperiode neemt schoonheidsspecialiste Sayana  een aantal uur per week voor mij waar.

U kunt mij persoonlijk benaderen via beautysalonhollandskroon@hotmail.nl

In de schoonheidssalon werken wij met het dierproefvrije professionele huidverzorgingsmerk van LookX. Ook voor make-up van Lookx kunt u bij ons terecht.

Wij zijn nog op zoek naar een medisch pedicure, een zelfstandige nagelstyliste het liefst met een bestaande klantenkring of doe je iets anders en past dat en jij bij het concept van de salon dan mag je mij benaderen via beautysalonhollandskroon@hotmail.nl