Marianne Dirksen

Beautysalon Hollands Kroon

Mijn naam is Marianne Dirksen, eigenaresse van Beautysalon Hollands Kroon en werkzaam in de salon als o.a. permanente make up specialist, schoonheidsspecialiste en pedicure. En tevens mama van een lief zoontje van zes jaar. Na jaren diverse opleidingen gevolgd te hebben naast mijn vaste baan ben ik jaren geleden geleidelijk aan voor mezelf begonnen met voetreflexzonemassage te geven in een salon aan huis. Van daaruit na ruim 10 jaar met veel plezier een salon aan huis gehad te hebben waar ik altijd al veel verschillende soorten behandelingen gaf wilde ik mijn grenzen verleggen en ontstond twee jaar geleden het idee om mijn salon naar een pand te verhuizen en een compleet aanbod aan te bieden in Breezand omdat er in Breezand geen salon is waar u terecht kunt voor een volledig aanbod.
Nu twee jaar later en veel ervaring rijker heb ik besloten om mijn Beautysalon Hollands Kroon naar een nog groter pand te verhuizen, een pand op een betere locatie met meer mogelijkheden voor de doeleinden die ik voor ogen heb.

U kunt mij persoonlijk benaderen via beautysalonhollandskroon@hotmail.nl

In de schoonheidssalon werken wij met het dierproefvrije professionele huidverzorgingsmerk van LookX. Ook voor make-up van Lookx kunt u bij ons terecht.