Wat is NuFACE PRO behandeling:

NuFACE is een behandeling met microstroom. Microstroom stimuleert de huid in het gelaat, door kleine, zachte stroomgolven door de huid en onderhuidse vetlaag naar de spieren in het gezicht te zenden. Van microstroom is aangetoond, dat het de energieproductie in de cel stimuleert, de drijvende factor achter de aanmaak van collageen en elastine. Dit verhoogde energieniveau in de cellen zorgt ook voor meer energie in de aangezichtsspieren, vergelijkbaar met hoe regelmatig sporten zorgt voor meer energie in de spieren van ons lichaam. In tegenstelling tot de grote spieren in het lichaam, zijn de spieren van het gezicht direct verbonden met de huid, waardoor het verhogen van de energie in deze spieren zich meestal uit in een verbeterde en gelifte uitstraling.
Verstrakking van de huid zonder chirurgie of injecties. Microstroom van NuFACE zorgt voor een lift van verschillende delen van het gezicht en voor een strakkere huid. De 20% krachtige versie NuFACE Trinity PRO is alleen bij officiële verkooppunten verkrijgbaar.

De behandeling geeft een direct liftend effect wat direct zichtbaar is op het verstrakken van de kaaklijn, hogere stand van het gebied bij de jukbeenderen, versteviging van de huid rondom de ogen en het liften van de wenkbrauwen.
NuFACE zorgt voor een algehele stimulans van de huid en de circulatie van de opname van producten in de huid.

De NuFACE kan ook voor thuis aangeschaft worden om het resultaat van de behandeling te verbeteren en vast te houden.

De krachtige versie NuFACE Trinity PRO is alleen bij officiële verkooppunten verkrijgbaar.

Beautysalon Hollands Kroon is een officieel verkooppunt van NuFace.

Wilt u een gratis demonstratie, u bent van harte welkom op afspraak.