Massagepraktijk Hollands Kroon

Mijn naam is Els Kramer-Boot en in mijn praktijk geef ik ontspanningsmassages en voetreflexbehandelingen. Als dochter van een fysiotherapeut is het niet vreemd dat ik een voorliefde voor het massagevak heb. Naast mijn werk als secretaresse heb ik in de afgelopen paar jaar diverse massageopleidingen bij de Noord-Hollands Academie te Alkmaar en ATS Massageopleidingen in Hoorn gevolgd om als zelfstandig masseur aan het werk te kunnen gaan.

Ik haal veel voldoening uit mijn behandelingen door de klant een moment van rust en ontspanning te kunnen bieden. Fysieke klachten kunnen voortkomen uit mentale belasting. Uitdrukkingen als ‘een steen op je maag’ of ‘een brok in je keel’ zijn al eeuwenoud en betekenen dat je lichaam je wel vertelt wanneer het even genoeg is geweest. Of het nu voor een rugmassage of een voetreflexbehandeling is, we hebben in deze drukke tijden allemaal behoefte aan een moment voor onszelf. Het enige wat je hoeft te doen is het jezelf gunnen om even stil te staan en een afspraak te maken.

Sinds kort werk ik samen met Beautysalon Hollands Kroon. Hier staat alles in het teken van ‘pure verwennerij’ voor de klant, en juist door de verschillende disciplines onder één dak is het voor u mogelijk om ook een combinatieafspraak te maken met de schoonheidsspecialiste, kapster of nagelstyliste. Voor het maken van een afspraak in mijn massagepraktijk of een combinatieafspraak kunt u terecht bij de salon.

Binnenkort start ik ook de metamorfosemassage en kunt u bij mijn terecht voor een hotsone massage. Hou de Facebook pagina van Beautysalon Hollands Kroon in de gaten voor meer informatie!

*Pinnen is helaas (nog) niet mogelijk, na afloop van de behandeling graag contant betalen.