Nagelstudio Hollands Kroon

Mijn naam is Sabrina Emmaneel, ik werk als nagelstyliste en visagiste. Zes jaar geleden heb ik een opleiding tot visagiste gevolgd bij La Lique en in de loop van de jaren heb ik aan diverse masterclasses deel genomen, waaronder bij Tom Sebastian en Make Up Studio Amsterdam.
Als freelance visagiste rij ik heel Noord-Holland door om bruidjes op te maken voor hun grote dag, mee te werken aan een fotoshoot of make up advies te geven op festivals (zoals het Linda Festival).

3,5 jaar geleden ben ik in het vak nagelstyling gerold door een vriendin en na het volgen van een opleiding werk ik nu in Den Helder en sinds 1 december 2017 ook bij Beautysalon Hollands Kroon.

In de salon kunt bij mij aanschuiven voor gel- of acrylnagels (kunstnagels) maar ook voor gellak op de natuurlijke nagels. Met gel of acryl heeft u in één behandeling mooie lange en sterke nagels. Gellak is voor dames die geen kunstnagels willen, maar wel mooi gelakte nagels. Gellak is dikker dan normale nagellak en dunner dan gel of acrylnagels en gaat 2 tot 3 weken mee. En door het bij boeken van een verzorgende manicure wordt de behandeling een pure verwennerij.

Als visagiste kan ik u advies, tips en trics geven of uw make up verzorgen voor uw bruiloft of een ander leuk event. Hiervoor moet u wel een afspraak maken.